Mgr. v.d. Weteringstraat 132a
3581 EN te Utrecht
T 030 - 23 69 320 (algemeen nummer)
T 030 - 2 333 884 (consulententeam)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sluiting zomervakantie 2017

De spreekuren van de consulenten van Steunpunt GGZ zijn in de periode van 24 juli tot en 4 augustus gesloten vanwege vakantie. Dat geldt ook de cliëntondersteuning in Zeist en Stichtse Vecht.

Wij informeren onze cliënten over deze beperkte bereikbaarheid en raden aan om vooraf daamee rekening te houden. Onze telefoonbeantwoorder staat wel aan en wij zullen die regelmatig beluisteren om na te gaan of er situaties zijn die zeer dringend zijn. Die zullen door de aanwezige collega's worden opgepakt. Alle andere zaken pas vanaf 7 augustus.

Zeist: 4 mei 2017 Herdenking Vergeten Slachtoffers Psychiatrie

Op 4 mei  worden in Zeist bij de jaarlijkse herdenking van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog ook de Vergeten slachtoffers van de psychiatrie herdacht. Namens MIND, de landelijke organisatie van mensen met een psychiatrische aandoening en hun betrokkenen, zal directeur Ronald Gorter een krans leggen, samen met Piet van der Veer, als  vertegenwoordiger van Steunpunt GGZ Zeist en Platform Volwaardig burgerschap GGZ Utrecht.

Behalve dat Joodse psychiatrische patiënten werden gedeporteerd, zijn in de oorlogsjaren bovenmatig veel patiënten die waren opgenomen in de psychiatrische ziekenhuizen die inmiddels onder NSB-bestuur stonden, of daar gedwongen geplaatst  werden vanuit de ziekenhuizen in de Noord en Zuid-Hollandse duingebieden, onder erbarmelijke omstandigheden overleden. Iets na half acht zal dr. Cecile van de Stegge, die onderzoek gedaan heeft naar de slachtoffers van de Willem Arntsz-instellingen, een korte toespraak daarover houden.

U wordt uitgenodigd bij deze herdenking aanwezig te zijn. Aanvang van de tocht om 19:10 uur bij het gemeentehuis Zeist.

Meer informatie: http://www.4en5meizeist.nl/ 
of 030-2369320 (Steunpunt GGZ Utrecht)

Gelukkig en gezond 2017!

De medewerkers en het bestuur van Steunpunt GGZ Utrecht wensen u een voorspoedig en gezond 2017!

De spreekuren van de consulenten van Steunpunt GGZ zijn vanaf maandag 2 januari 2017 weer geopend van 9:30 uur tot 12:30 uur.

 

van 18 juli tot en met 5 augustus 2016: vakantiesluiting spreekuren

Vanaf 11 juli breekt in Midden-Nederland de vakantietijd aan (schoolvakanties) In die periode is Steunpunt GGZ minder goed bereikbaar.vakantie2016

Er zijn in de vakantie drie weken dat de spreekuren van de consulenten van Steunpunt GGZ zijn gesloten: dat is van 18 juli t/m 5 augustus. 

Als u naar het spreekuur belt krijgt u contact met het antwoordapparaat. U kunt daarop uw boodschap inspreken. Wij luisteren eenmaal per week de telefoonbeantwoorder af en zullen u doorverwijzen naar collega-instellingen, als dat nodig is, zoals de buurtteams, Talentonen, U-Centraal e.d.  

Als u cliënt bent van Steunpunt GGZ hebben de consulenten u vooraf geïnformeerd over de vakantieperiode en daarover afspraken met u gemaakt.

28 juni 2016: iftar voor cliënten en samenwerkingspartners Steunpunt GGZ

Ramadan Uitnodiging 2016We nodigen u graag uit voor een gezellige Iftar bijeenkomst waarin we stil staan bij de maand Ramadan. Deze avond staat in het teken van ‘’verbinding en saamhorigheid ‘’. Het is een gelegenheid om mensen, moslims en niet-moslims, samen te brengen.
Vóór de maaltijd hebben we een vol en interessante programma gepland, met o.a. onze gastspreker Hassan Barzizaoua. Die een introductie zal geven over:‘’Ramadan, de maand van verandering, verbroedering en dankbaarheid’’. De avond zal verder verrijkt worden met veel meer. We sluiten de avond gezamenlijk af met een Iftar (dat is de gezamenlijke maaltijd waarmee het vasten wordt verbroken).
We zien u graag op Dinsdag 28 Juni om 20:00 uur bij Party Centre Luxury op de Californiedreef 16 te Utrecht.

Wilt u deze avond graag bijwonen? 

Meldt u zich dan aan bij : 

Mine Özalp-Durmaz  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

7 mei 2016: lotgenotenbijeenkomst voor slachtoffers van stalken

De Beweging Stop Stalken houdt op zaterdag 7 mei vanaf 11:00 uur een bijeenkomst voor slachtoffers van stalken. De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht.459429291 295

Het thema is: de korte en langere termijn gevolgen van stalken. Wat doet het met je? Hoe draag je het later - ook als het stalken gestopt is - met je mee? Wat kun je eraan doen?

Wilt u aanwezig zijn bij de betreffende bijeenkomst, meldt u dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan een bevestiging met adres en routebeschrijving kort voor de bijeenkomst.