Mgr. v.d. Weteringstraat 132a
3581 EN te Utrecht
T 030 - 23 69 320 (algemeen nummer)
T 030 - 2 333 884 (consulententeam)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag 24 september 2015: informatiebijeenkomst over cursus familie-ervaringsdeskundigheid

Zorgt u voor een familielid of naastbetrokkene met een psychisch probleem? Deze zorg kan nogal wat met zich meebrengen. Het Steunpunt GGZ biedt een cursus aan voor familieleden en naastbetrokkenen. Deze cursus is bedoeld als steun in de rug en het kunnen delen van uw ervaringen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten. serveimage 1
De cursus bestaat uit twee onderdelen.
De eerste cursus is gericht op herstel; u deelt uw verhaal met anderen en leert van elkaar, u kunt als het ware stoom afblazen, vaardigheden leren en thema’s uitdiepen.
In het tweede gaat het over ervaringsdeskundigheid. U leert uw ervaring als naastbetrokkene te benoemen en te verdiepen tot ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid. De eerste cursus kunt u ook los van de tweede volgen. 

Doel van de ibijeenkomst is om meer informatie te geven over de inhoud van de cursus en vragen te beantwoorden. U kunt zich vervolgens ter plekke inschrijven voor de cursus. 

Heeft u belangstelling,of wilt u meer informatie? neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Een folder met uitgebreidere informatie kunt u hier downloaden.