Mgr. v.d. Weteringstraat 132a
3581 EN te Utrecht
T 030 - 23 69 320 (algemeen nummer)
T 030 - 2 333 884 (consulententeam)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steunpunt GGZ gecertificeerd als opleidingsinstituut met ervaringsdeskundigheid!

In maart 2013 is Steunpunt GGZ gecerticificeerd als opleidingsinstituut. Dat betekent dat ons aanbod en onze processen voldoen aan de geldende kwaliteitskenmerken en dat wij onze traingen en cursussen BTW-vrij kunnen aanbieden. Het certificaat is gebaseerd op een beoordeling van de beginselen van zorgvuldigheid, redelijkheid, rechtszekerheid en kenbaarheid in het aanbod. Bekijk onze registratie in het online register.stempel-met-het-woord-gecertificeerd-en-sterren-en-lijnen.jpg

In onze trainingen en cursussen wordt altijd gewerkt met en vanuit ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid van mensen die zelf te maken hebben gehad met psychiatrische problematiek en hun naastbetrokkenen. Wij verbeteren ons aanbod van trainingen en cursussen voortdurend, doen nooit een standaardaanbod en werken op maat: iedere training, iedere cursus is nieuw.

In het contact dat wij met onze cursisten en opdrachtgevers hebben, geven reglementen houvast. Klachtenreglement, algemene voorwaarden en privacyreglement zijn te downloaden/in te zien op deze website: bij rechten en plichten.

Wilt u meer weten over de kwaliteitswaarborgen van onze opleidingen? Stuur dan een mail naar Huub Beijers of bel tijdens kantooruren naar 030-2369320.