Mgr. v.d. Weteringstraat 132a
3581 EN te Utrecht
T 030 - 23 69 320 (algemeen nummer)
T 030 - 2 333 884 (consulententeam)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Turkse en Marokkaanse mantelzorgers sluiten voorjaar feestelijk af

bbqDe lotgenotengroep van Turkse mantelzorgers (Amwaht) heeft op 28 juni j.l. het eerste deel van het jaar feestelijk afgesloten met een gezamenlijke barbeque in Overvecht.

De groep is dit eerste halfjaar wekelijks bijeengekomen in Doe Mee Centrum De Gagel, onder begeleiding van Sahhanim Genç en Güner Akdeniz. De leden hebben deelgenomen aan de bijeenkomsten van het projct Kapilari Açin en hebben in hun groep onder andere wethouder Everhardt ontvangen en Bülent Isik (gemeentraadslid voor de PvdA).

In septemer pakt de groep de draad weer op en zal worden gestart met een tweede groep. Een van de deelneemsters zal dan de opleiding gaan volgen voor  Amwaht-begeleider.

reis 980926utr pannenkoekDe Marokkaanse groep heeft op 7 juli een rondvaart gemaakt door de Utrechtse grachten en singels en heeft de stoute schoenen aangetrokken en zich gestort op een oerhollandse PANNENKOEK in het pannenkoekhuis aan de Oude Gracht! De Marokkaanse groep komt bijeen aan de Nansenlaan in een ruimte van Al Amal op Kanaleneiland en zal ook in het najaar weer van start gaan.  De groep is dit voorjaar begeleid door Malika Sadki en Souad el Yaakoubi. Ook daar wordt gewerkt aan een tweede groep.