Mgr. v.d. Weteringstraat 132a
3581 EN te Utrecht
T 030 - 23 69 320 (algemeen nummer)
T 030 - 2 333 884 (consulententeam)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VERVULD: Vacature voor Cliëntondersteuner GGZ in Zeist 16 uur per week

ONDERSTAANDE VACATURE IS VERVULD!

 

 Steunpunt GGZ Utrecht is voor de periode tot en met december 2015 op zoek naar een Cliëntondersteuner GGZ in Zeist voor 16 uur per week, op HBO-niveau, bij voorkeur met ervaringsdeskundigheid, gericth op mensen met psychiatrsiche problematiek en hun betrokkenen in Zeist.

Door middel van cliëntondersteuning krijgt de burger informatie, advies en algemene ondersteuning die bijdraagt aan het versterken van de zelfredzaamheid en participatie en het verkrijgen van een zo integraal mogelijke dienstverlening 

Taken:

  1. Een toegankelijk spreekuur voor de betreffende doelgroep in Zeist (2x2 uur per week: ‘U komt naar de cliëntondersteuner’).
  2. Het bieden van concrete ondersteuning aan cliënten en hun betrokkenen die daaraan behoefte hebben (vergezellen, huisbezoek, informeren etc.) (8 uur per week: ‘de cliëntondersteuner komt naar u’).
  3. Het vormen en ondersteunen van een groep ervaringsdeskundige vrijwilligers die informele ondersteuning/lotgenotenondersteuning kan bieden waar dat mogelijk is en formele inzet kan vervangen (4 uur per week).
  4. Het organiseren van periodieke groepsgewijze voorlichting en informatie ism de vrijwilligers, voor de betreffende doelgroep.

Download hier de vollegdige vacaturetekst.