Mgr. v.d. Weteringstraat 132a
3581 EN te Utrecht
T 030 - 23 69 320 (algemeen nummer)
T 030 - 2 333 884 (consulententeam)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature voor projectleider Uitrol Crisiskaart

Steunpunt GGZ zoekt een projectleider voor 24 uur per week voor de uitrol van de crisiskaart in de regio Midden Westelijk Utrecht. De vacaturetekst kunt u hier downloaden.crisiskaart

De Crisiskaart is een instrument waarmee mensen met een psychiatrische aandoening regie houden in situaties van acute nood. In de regio Midden Westelijk Utrecht is Steunpunt GGZ licentiehouder voor het instrument. In het kader van de transitie in de zorg wil het Steunpunt GGZ de Crisiskaart een steviger plek geven als instrument van ervaringswerkers en ervaringsdeskundigen die op verschillende plaatsen in de zorg actief zijn, zowel in de gespecialiseerde, de aanvullende als in de basiszorg. Daartoe is, in nauwe samenwerking met het UMC/PsyNet, een project opgezet voor implementatie van het instrument in de regio. De looptijd van dit project is tot einde 2018.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met

Huub Beijers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of Saida el Arbaji: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er is een uitgebreid projectplan dat u kunt opvragen bij een van de contactpersonen.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats vanaf 15 augustus 2016

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Steunpunt GGZ Utrecht

Mgr. van de Weteringstraat 132-a

3581 EN UTRECHT

tel. 030-2369320