Mgr. v.d. Weteringstraat 132a
3581 EN te Utrecht
T 030 - 23 69 320 (algemeen nummer)
T 030 - 2 333 884 (consulententeam)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Even voorstellen: Evelien Roos, Zineb Arab en Ditter Blom

Dit najaar zijn er enkele nieuwe medewerkers aan de slag gegaan bij Steunpunt GGZ:

In de zomer is Evelien Roos begonnen als ondersteuner en ontwikkelaar voor het project Kwartiermakers Utrecht, gericht op het ondersteunen en ontwikkelen van participatie van mensen met een beperking op wijkniveau. In eerste instantie in Vleuterweide en Hoograven. Zij is bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In september is Zineb Arab begonnen als medewerker voor het project 'gedeelde levens'. Zij zal de mogelijkheden ontwikkelen voor tijdelijk of terugkerend aanschuiven van mensen met een psychiatrische aandoening of verstandelijke beperking in gezinnen die ruimte hebben voor een extra stoel aan tafel, en die zo een korter of langerdurende sociale omgeving creëren voor mensen met weinig eigen netwerk. In 2017 gaan wij tien gezinnen en cliënten matchen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Ook deze maand is Ditter Blom gestart. Ditter gaat de methodiek van het maken van een crisiskaart verder ontwikkelen, in nauwe samenwerking met het UMC/Psynet. Inzet is om in 2017 alle ervaringsdeskundigen in Utrecht en omgeving te trainen in de methodiek, zodat de drempel tot het aanbod verlaagd wordt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.