Kapıları Açın & Ftah al-Bab

Open de Deur!

Kapıları Açın is Turks voor ‘Open de Deur’.Het is een project dat de dialoog over psychiatrische problematiek binnen de Turkse gemeenschap in Utrecht wil stimuleren en de positie van mantelzorgers wil versterken. Voor dit project is een ‘kwartiermaker’ actief die intensief samen werkt met de begeleiders van de AMWAHT groepen en van daaruit werkt aan een goede aanspreekbaarheid voor vragen, ideeën en plannen van mensen van Turkse herkomst.

Voor meer informatie: email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">.

Ftah al-Bab is Marokkaans voor 'Open de Deur'. Het is een project van het Steunpunt GGZ Utrecht dat de dialoog over psychiatrische problematiek binnen de Marokkaanse gemeenschap in Utrecht wil stimuleren.
We hebben daarvoor een DVD met drie portretten gemaakt van ervaringsdeskundigen van Marokkaanse herkomst die hun eigen verhaal vertellen. Met die DVD ondersteunen we het gesprek van ervaringsdeskundigen binnen de Marokkaanse gemeenschap. Daarin werken we nauw samen met zelforganisaties. Voor een deel van de DVD, het verhaal van Redouan: kijk op Vimeo: 

Ftah al-Bab: Het verhaal van Redouan from Rinske Bosch on Vimeo.
Kijk naar de andere films op ons Vimeo-kanaal.

Verslag van de première van de film:

Heeft u belangstelling voor een presentatie van de films en een gesprek met ervaringsdeskundigen? Neem dat contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Download hier de folder