ggz-utrecht-vacature-02

Vacature directie secretaresse

Wij zoeken een directie secretaresse voor 24 uur per week. Wil jij werken voor een maatschappelijk betrokken organisatie in Utrecht? Houd jij van overzicht en structuur om zo de visie van Steunpunt ggz in de hectiek van alle dag te bewaken? Ben je bekend met Exact en gewend om management rapportages te genereren? Dan heten wij jou van harte welkom!

Wat ga je doen?

Als directie secretaresse werk je nauw samen met de directeur. Je bent de spin in het web in de organisatie en verbindt beleid en uitvoering. Op basis van de jaarplannen van de teams en de directie monitor jij de planning en ondersteunt waar nodig. Je verricht een beperkt aantal financiële en administratieve taken. Je bereidt vergaderingen voor en notuleert de bestuursvergadering. Bij actuele zaken, ben jij diegene die weet wat er moet gebeuren.

Wie ben jij?

Jij bent energieke duizendpoot die van structuur houdt. Je bezit de competenties om gemaakte afspraken goed te communiceren, oog te hebben voor menselijke omstandigheden zonder de deadlines te overtreden. Je hebt ruime ervaring met vergelijkbare functies. Je bent creatief als het gaat om ideeën en wensen om te zetten in concrete afspraken binnen gestelde kaders. Je voelt je maatschappelijk betrokken bij mensen met psychische en/of psychosociale problemen. Je vindt het leuk om eventuele vrijwilligers of stagiaires te begeleiden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een Zelfregie en Herstel Organisatie voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. Wij geven advies bij complexe casussen, geven cursussen en begeleiding en denken actief mee hoe wij kwetsbare burgers met psychische problemen nu én in de toekomst zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij hun herstel en zelfregie. Bij ons werken zowel professionals als stagiaires en vrijwilligers met een brede diverse culturele en opleidingsachtergrond. Als kruiwagen vol kikkers dragen wij allen een warm hart toe aan de kwetsbare inwoners van Utrecht, Zeist en De Bilt.

Wat bieden wij?

Wij bieden per 1 september 2023 een functie aan als directie secretaresse voor maximaal 24 uur per week. De werkdagen bepalen we in goed overleg (werken onder schooltijden is mogelijk). Deze functie valt onder de CAO Social Work. De inschaling is afhankelijk van jouw opleiding, competenties en werkervaring.

Meer informatie

Stuur je motivatiebrief met cv naar steunpunt@ggzutrecht.nl voor 15 juli 2023.
Geef, in verband met het plannen van de sollicitatiegesprekken, aan wanneer je met vakantie bent. Heb je nog vragen? Bel gerust met Dineke Smit (directeur) 06 4244 8323.

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn